Plantport Boskoop Kweeksmakelijk


Plantport Boskoop Kweeksmakelijk BV is een kwekerij, gevestigd op de Proeftuin van Holland in Boskoop. In een kassencomplex van circa 3000 m2 worden verschillende lijnen groente- en fruitplanten gekweekt onder de naam Kweeksmakelijk®.

De producten van Kweeksmakelijk® zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt. De groente- en fruitplanten zijn vooraf gekiemd in de kas en kunnen het seizoen vrijwel direct vruchten afgeven. Dit stelt consumenten in staat om op een eenvoudige manier, zelf groente of fruit te kweken op eigen terras, balkon of in eigen tuin.

Hiermee speelt Plantport Kweeksmakelijk® in op de groeiende interesse in biologische producten van eigen bodem. Zelf kweken en genieten van wat de natuur in eigen omgeving te bieden heeft. Alle producten van Kweeksmakelijk® zijn onbespoten gekweekt. De pot is voorzien van een hoeveelheid meststoffen die voldoende zijn voor het hele groeiseizoen. Dit maakt dat de producten direct klaar zijn voor gebruik. De producten van Kweeksmakelijk® zijn een waardevolle aanvulling op het huidige tuincentrum-, bouwmarkt-, of winkelassortiment.