GreenFloat


''GreenFloat staat voor bijzonder overnachten op en aan het water.''


GreenFloat staat voor unieke accommodaties op en aan het water, gelegen in een prachtige omgeving op de Proeftuin van Holland in Boskoop. Geniet van een heerlijk verblijf in een groene omgeving, midden in het Groene Hart tussen de grote steden in de Randstad.

Locatie
Een bijzonder verblijf verdient een bijzondere plek: de accommodaties zijn gelegen op de Proeftuin van Holland, een mooie plek waar natuur, recreatie en educatie voor de consument en sierteeltsector centraal staan. De locatie kent een rijke geschiedenis in de boomkwekerij/sierteeltsector als voormalig Proefstation voor de Boomkwekerij. Er is nog altijd een grote assortimentstuin te vinden waar veel verschillende bomen en planten te zien zijn. Ontdek de omgeving op de fiets of door een mooie wandeltocht te maken. Er zijn diverse mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving uitgestippeld. Daarnaast valt er nog veel meer te zien in de omgeving. Bezoek en bewonder wat het Groene Hart te bieden heeft! Op de locatie zijn een streekwinkel en twee horecagelegenheden gevestigd, hier kunnen bezoekers terecht voor koffie/thee, ontbijt, lunch, diner en borrel.

Bent u benieuwd naar de ligging van onze Greenfloats? Kijk dan onderstaand filmpje.

 

Overnachten
GreenFloat is beschikbaar voor zakelijke en recreatieve overnachtingen. Boek via www.greenfloat.nl

Verschillende accommodaties
Momenteel zijn er zeven accommodaties in drie verschillende types aanwezig. Greenhouse Clematis, Helleborus en Rudbeckia zijn geschikt voor 2 personen,  Greenhouse Luca en Mica voor 2-3 personen en Greenhouse Magnolia en Hydrangea voor 2-4 personen.


Zie hieronder het overzicht

Greenhouse Clematis
 
  Greenhouse Helleborus
 
 
Greenhouse Rudbeckia
 
   

Greenhouse Luca
 


Greenhouse Mica

 
 
   


Greenhouse Magnolia

  Greenhouse Hydrangea    
     

 

 GreenFloat
Rijneveld 153 | 2771 XV Boskoop
info@greenfloat.nl

    
 "Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland."
https://www.youtube.com/watch?v=cTNGjKaATQM&t=31s