Over ons

 

"Natuur, recreatie & educatie voor de consument en sierteeltsector op een unieke locatie midden in het Groene Hart van Nederland!"

 

Wat is de Proeftuin van Holland?
De Proeftuin van Holland is een unieke locatie in Boskoop, midden in het Groene Hart van Nederland en centraal gelegen tussen de grote steden. De speerpunten natuur, recreatie, educatie en zorg vormen de belangrijkste uitgangspunten voor deze locatie. De Proeftuin van Holland staat voor een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector voor professioneel gebruik en met recreatieve mogelijkheden voor de consument. Activiteiten zijn op beide doelgroepen afgestemd, lees hieronder meer over de activiteiten.

Activiteiten Proeftuin van Holland
Op de Proeftuin van Holland kun je voor verschillende activiteiten terecht, samen met het gezin, familie, vriendengroep of bedrijf. Geniet bij de Theeschenkerij Proef de Tuin van een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers. Of schuif aan bij Buck bar.kitchen voor een lunch, borrel of diner bereid met de beste en meest eerlijke ingrediënten, afkomstig uit het Groene Hart. Ontdek de omgeving met de fiets, een wandeling of per boot over het water. Via de speciaal ontwikkelde routes kun je van alles zien en beleven in de directe omgeving. Volg een rondleiding langs bijzondere soorten planten en bomen op de Assortimentstuin Meer informatie over deze en andere activiteiten? Bekijk het hele aanbod van activiteiten hier.