Eerste paal BUCK Bar.Kitchen is geslagen!

22 juli 2020

Een feestelijk moment op de Proeftuin van Holland: op woensdag 22 juli 2020 is de eerste paal van BUCK Bar.Kitchen geslagen! Uitbaters Laurence Kroeske (36) en Karlin Kemper (25) uit Boskoop beginnen samen een spannend horeca-avontuur.

BUCK Bar.Kitchen
In de komende acht maanden wordt er op de Proeftuin van Holland gewerkt aan een nieuw horecaconcept: BUCK Bar.Kitchen! Bij BUCK Bar.Kitchen staat natuur, sfeer en het gebruik van streekproducten met een verhaal centraal. Voor Laurence en Karlin een start van een nieuw avontuur. Samen hebben ze de naam BUCK bedacht, ‘’Het komt van Buckiscope, de historische naam van Boskoop. We willen een stoere, hippe naam, die verwijst naar de oorsprong van ons boomkwekerijdorp.’’ aldus Karlin.

Opening voorjaar 2021
In het voorjaar van 2021 opent BUCK Bar.Kitchen de deuren! Een nieuw horecaconcept op een prachtige en inspirerende locatie midden in het Groene Hart. Natuur, sfeer en rust staan centraal. Bezoekers kunnen bij BUCK Bar.Kitchen vanaf het voorjaar terecht voor eten, borrels, vergaderingen, feestjes en partijen en conferenties.

Updates
In week 30 start de bouw van BUCK Bar.Kitchen! Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heeft u interesse? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via deze link. Of volg BUCK Bar.Kitchen via social media.


    

 

Eerste paal BUCK Bar.Kitchen is geslagen!