Proeftuin van Holland vanaf 1 juli volledig geopend!

1 juli 2020

De Proeftuin van Holland is vanaf 1 juli 2020 weer volledig geopend voor bezoekers volgens reguliere openingstijden. Bezoekers kunnen terecht bij Theeschenkerij Proef de Tuin, Streekwinkel De Proeftuin, BuitenRuimte en in de Sortimentstuin Harry van de Laar.

Horeca
Theeschenkerij Proef de Tuin is vanaf 1 juli 2020 geopend volgens reguliere openingstijden van woensdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van een echt Boskoops Biertje bij Theeschenkerij Proef de Tuin of kunnen terecht voor een heerlijk kopje koffie, thee, zelfgemaakte taart, ontbijt, lunch en borrels. Groepen zijn ook weer welkom. Regelmatig wordt er op de Proeftuin van Holland verse zalm gerookt, vooraf te bestellen bij Theeschenkerij Proef de Tuin. Zowel het terras als de binnenruimte zijn volledig ingericht op 1,5 meter afstand volgens de regelgeving van het RIVM.

Winkels
Vanaf 1 juli zijn de winkels op de Proeftuin van Holland ook volgens reguliere openingstijden geopend. Bezoekers kunnen bij Streekwinkel De Proeftuin van woensdag t/m zondag terecht van 10.00 tot 17.00 uur voor mooie streekproducten. Bij BuitenRuimte kunnen bezoekers terecht van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur voor prachtige vachten, sieraden en andere kunstobjecten.

Wandelen en fietsen
Bezoekers kunnen een wandeling in de Sortimentstuin Harry van de Laar maken, de tuin is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Vanaf de Proeftuin van Holland is het mogelijk om wandel- en fietsroutes te volgen in de omgeving. De Proeftuin van Holland maakt ook deel uit van de Happen & Trappen route ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’ waarbij fietsers het dessert bij Theeschenkerij Proef de Tuin geserveerd krijgen.

Proeftuin van Holland vanaf 1 juli volledig geopend!