Haal een frisse neus op de Proeftuin van Holland!

23 april 2020

In de meivakantie is de Proeftuin van Holland vrij te bezoeken, ook tijdens de Coronacrisis. Bezoekers zijn van harte welkom om op gepaste afstand een frisse neus te halen en te genieten van de natuur. In de weekenden 25-26 april en 2-3 mei is de Streekwinkel De Proeftuin geopend en worden er verse pannenkoeken, koffie/thee en notentaart to-go aangeboden.

Pannenkoeken to-go
In de weekenden 25-26 april en 2-3 mei worden er buiten op de locatie verse pannenkoeken gebakken. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur terecht en de pannenkoeken op gepaste afstand op de locatie in de tuin of op het terrein opeten of meenemen. Die dagen is er ook koffie en thee to-go verkrijgbaar met versgebakken notentaart.

Streekwinkel De Proeftuin
Gedurende de weekenden 25-26 april en 2-3 mei is de Streekwinkel De Proeftuin geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen op gepaste afstand terecht in de streekwinkel voor verse streekproducten en andere streekartikelen.

Kabouterpad
Speciaal voor kinderen is er voor in de meivakantie een leuke nieuwe activiteit ontwikkeld: het kabouterpad. In de tuin zijn er op verschillende plekken kabouterpaaltjes gezet waar een letter achter verstopt zit. Als de kinderen van de letters een woord weten te maken krijgen ze een zakje snoep.

Bezoeken & maatregelen i.v.m. Coronavirus
Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen rondom het Coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Er zullen op locatie extra maatregelen getroffen worden om 1,5 meter afstand te houden. Wij raden aan uitsluitend alleen of met het gezin naar de Proeftuin van Holland te komen.

In de weekenden is Streekwinkel De Proeftuin geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, 2771 XV Boskoop. Bekijk hier meer informatie over maatregelen met betrekking tot het Coronavirus op de Proeftuin van Holland.

 

Haal een frisse neus op de Proeftuin van Holland!