Kunst- en muziekroute ‘Schone van Boskoop’

23 september 2019


De inmiddels bekende Boskoopse Kunst- en Muziekroute ‘Schone van Boskoop’, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen zullen verschillende kunstenaars hun deuren openzetten voor het publiek en zal er weer een divers aanbod zijn aan live muziek.

Opening route op Proeftuin van Holland
Op vrijdag 4 oktober openen de deelnemende kunstenaars gezamenlijk de route op de Proeftuin van Holland. Voordat de route officieel geopend wordt, zal de PJ’s Kunst- en Cultuurprijs uitgereikt worden om 17.00 uur.

Nieuwe locaties
Ook dit jaar is het de organisatoren gelukt om nieuwe locaties op te nemen in de route, zoals het verzamelgebouw De Kiem op Laag Boskoop 16, waar ondernemers hun werk laten zien. Een aantal docenten van Boskoop Creatief doet ook mee in hun eigen atelier of op een andere locatie.

Stichting Boskoop Creatief is in de Plataan aanwezig en daar werk van cursisten en biedt inzicht in het cursusaanbod voor het najaar.

Meer informatie & routebeschrijving
Voor meer informatie en routebeschrijving voor de Kunst- en muziekroute ‘Schone van Boskoop’ zijn er folders beschikbaar. In de folder zijn alle te bezoeken locaties en kunstenaars opgenomen. Op elke gewenste locatie is de route te starten. De folders zijn verkrijgbaar bij de VVV aan de Overslag in Boskoop, de dorpskernwinkels en bij Streekwinkel Proef de Tuin op de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 in Boskoop. Of kijk op www.boskoopcreatief.nl.

Kunst- en muziekroute ‘Schone van Boskoop’