Foute Kerst Loop was succesvol!

16 december 2023

Op zaterdag 16 december vond opnieuw een succesvolle wandeltocht plaats dit jaar de 'Foute Kerstloop', georganiseerd door de Rotaryclub Boskoop. In tegenstelling tot vorig jaar, waar de wandeltocht door Boskoop west ging, was dit jaar gekozen voor een route door Boskoop oost. De 5 kilometer lange tocht startte om 14.00 uur bij de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153 Boskoop en werd opgeluisterd door live (kerst)muziek en lekkernijen.

Hoewel de opkomst iets lager was dan verwacht, weerhield dat de deelnemers niet van een gezellige en goed georganiseerde Foute Kerstloop. Alle wandelaars waren uitgenodigd om hun meest foute Kerstoutfit te dragen, variërend van foute truien en jurken tot kerstballen en pieken, en natuurlijk kerstverlichting. De kersttocht was een kleurrijke en feestelijke gelegenheid. Voor de meest foute kerstoutfit lag er zelfs een dinerbon voor twee personen klaar als beloning.

De Rotaryclub Boskoop, als organisator van het evenement, zet zich in zoals gebruikelijk bij Rotary-activiteiten om de opbrengst van de wandeltocht volledig te schenken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen om de openbare natuurspeelplaats op de Proeftuin van Holland te ondersteunen. Het was niet alleen een geslaagde Foute Kerstloop, maar ook een bijdrage aan een waardevol doel.

Bekijk hier de video

 

Foute Kerst Loop was succesvol!