Winterperiode op de Proeftuin van Holland

6 januari 2022

In de morgen kunt u genieten van het ijs op de bladeren van de planten. De kleuren die zichtbaar zijn in de tuin leveren mooie beelden op.
De lucht kleurt prachtig in deze tijd van het jaar. Maak aan het einde van de middag een wandeling door de tuin en geniet van de zonsondergang.  Daarnaast is wandelen gezond en goed voor iedereen!

Door de coronamaatregelen zijn de faciliteiten aangepast geopend. 
Het is mogelijk om te shoppen in de Streekwinkel Proef de Tuin. In de streekwinkel vindt u een groot assortiment aan streekproducten, natuurproducten, cadeau artikelen, houten speelgoed en planten.
Bij Theeschenkerij Proef de Tuin kunt een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen afhalen. Het To Go concept zoals uw gewend bent.
BUCK bar.kitchen heeft een Buck Box geïntroduceerd. Deze box kunt u van donderdag t/m zondag bestellen en afhalen. U geniet aan uw eigen eettafel van het beste van Buck.

De Proeftuin van Holland is dagelijks geopend van zonsopgang toe zonsondergang. De horecagelegenheden en de winkels hebben allen hun eigen openingstijden. Kijk hiervoor op deze pagina.

Winterperiode op de Proeftuin van Holland