Atelierroute De Schone van Boskoop 2021

23 september 2021

Kunst kijken in het weekend van 2 en 3 oktober. Hoe leuk is het dat dat weer kan! Op deze dagen zetten verschillende kunstenaars de deuren open voor het publiek. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur kun je je zintuigen laten prikkelen door verschillende uitingen van kunst bij de mooie ateliers die Boskoop rijk is.

De atelierroute leent zich bij uitstek voor een mooie fietstocht door Boskoop. Je komt langs verschillende locaties waar de kunstenaar je graag ontvangt en meeneemt in het kunstenaarschap. Zo kun je ook terecht bij Buitenruimte die op de Proeftuin van Holland is gevestigd.

Naast de atelierroute organiseert Boskoop Creatief de wedstrijdtentoonstelling Creatief Boskoop. Van 1 tot en met 16 oktober stellen Boskoopse winkeliers in de dorpskern hun etalages open voor kunstwerken van Boskoopse (amateur)kunstenaars.

Het centrale informatiepunt van de Atelierroute en de startlocatie is het raadHuis in Boskoop. Meer informatie hierover en over de opening van de tentoonstelling staat op de website van Boskoop Creatief www.boskoopcreatief.nl. Hier vind je ook een folder met een overzicht van deelnemende kunstenaars.

Atelierroute De Schone van Boskoop 2021