Er ontkiemt iets moois op de Proeftuin van Holland: de eerste GreenFloat!

4 september 2019

Op Plantarium 2019 konden bezoekers al een kijkje nemen in de GreenFloat en kennismaken met het concept achter de GreenFloat. Het idee van compact wonen in combinatie met recreatie sprak veel mensen aan. Een ultieme pilot voor de GreenFloat die vanaf nu op de Proeftuin van Holland te vinden is en dient als unieke verblijfplaats in een groene omgeving.

Verblijven op het water en genieten van een groene omgeving: in de GreenFloat, gelegen op de Proeftuin van Holland, kan het! GreenFloat BV biedt verschillende verhuuropties, van een overnachting tot een zakelijke meeting in een unieke omgeving.

Uitbreiding
Op dit moment ligt de eerste GreenFloat in het water. In de komende maanden wordt dit aantal uitgebreid, waardoor de capaciteit van het aantal accommodaties toeneemt.

Zakelijke mogelijkheden
Naast de verhuur van de accommodaties op het water, biedt GreenFloat BV ook de mogelijkheid om te investeren in een eigen GreenFloat. Investeerders kunnen een eigen ‘look & feel’ aan de GreenFloat geven met een eigen interieur. Een duurzame investering met een goed rendement.

Locatie
GreenFloat BV is gevestigd op de Proeftuin van Holland, waar de GreenFloats in het water komen te liggen. De Proeftuin van Holland biedt veel mogelijkheden voor ontspanning, vermaak en recreatie.

GreenFloat BV
Rijneveld 153 | 2771 XV Boskoop
Tel.: (+31) (0)88-8787888 | (+31) (0)6 43 43 26 42
 Er ontkiemt iets moois op de Proeftuin van Holland: de eerste GreenFloat!