We zijn open!

24 juni 2021

De versoepelingen die vanaf 26 juni ingaan zien we, net zoals de rest van Nederland, met veel plezier tegemoet. Bezoekers kunnen terecht bij Buck bar.kitchen, Theeschenkerij Proef de Tuin, Streekwinkel De Proeftuin, BuitenRuimte en in de Sortimentstuin Harry van de Laar.

De Sortimentstuin Harry van de Laar is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang voor een wandeling langs de prachtige planten. Vanaf de Proeftuin van Holland is het mogelijk om diverse fiets- en wandelroutes te volgen in de omgeving. De Happen & Trappen fietsroute ‘Op zoek naar de schone van Boskoop’ voert langs de Proeftuin, waarbij deelnemers het dessert bij Theeschenkerij Proef de Tuin krijgen geserveerd.

Horeca
Buck bar.kitchen verruimt haar openingstijden. Vanaf 2 juli zijn zij op vrijdag en zaterdag voortaan geopend tot 00:00 uur. Hierdoor wordt natafelen nóg gezelliger en is het ook mogelijk om na het eten bij Buck langs te komen voor een gezellige borrel avond.
Bij Theeschenkerij Proef de Tuin kunt u van woensdag t/m zondag terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch of high tea of een echt Boskoops biertje!
Wilt u een tafel reserveren of iets afspreken met een groep of voor feesten en partijen? Neem direct contact op met de horecagelegenheden om de mogelijkheden te bespreken. De contactgegevens staan op de pagina Horeca+.

Winkels
De winkels op de Proeftuin van Holland zijn volgens de reguliere openingstijden geopend. Bezoekers kunnen bij Streekwinkel Proef de Tuin van woensdag t/m zondag terecht van 10.00 tot 17.00 uur voor mooie streekproducten en leuke cadeau artikelen. Bij BuitenRuimte kunt u terecht van donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur voor prachtige vachten, sieraden en andere kunstobjecten.

Greenfloat
Op zoek naar een unieke overnachtingsplek? Boek een van de Greenfloats die op het terrein aanwezig zijn. De accommodaties zijn prachtig gelegen op of aan het water en geschikt voor twee of drie personen. Ervaar de luxe van een hotelkamer in een prachtige omgeving. Kijk voor beschikbaarheid op de pagina Overnachten

 

 

Overzicht Proeftuin van Holland