De terrassen zijn weer geopend!

29 april 2021

Ook op de Proeftuin van Holland zijn de terrassen vanaf 28 april weer geopend. De horecagelegenheden verwelkomen je graag op hun prachtige terras. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen. Om zeker te zijn dat je terecht kunt raden wij aan om van te voren een plek te reserveren bij de betreffende horecagelegenheid. 

Het terras van Buck bar.kitchen is van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Genoeg gelegenheid om te genieten van de heerlijke lunch- of borrelkaart! Reserveren gaat via de website van Buck bar.kitchen. Let op: indien je voor meer dan 2 personen uit verschillende huishoudens reserveert maak dan meerdere reserveringen (2 personen per reservering).

Op het terras van Theeschenkerij Proef de Tuin kun je lekker bijkomen na een lange wandeling of even een tussenstop maken tijdens het fietsen. Het terras is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Reserveren kan via info@proefdetuin.com of telefonisch op 06 – 23 05 64 49 of ter plaatse. Meer informatie op de website van Proef de Tuin

De terrassen zijn weer geopend!