Overnachten op de Proeftuin

13 april 2021

Afgelopen jaar hebben veel mensen genoten van een overnachting in Greenhouse Rudbeckia. Deze accommodatie is gelegen aan het water. Vanaf heden is het ook mogelijk om in een grotere accommodatie op het water te overnachten. Greenhouse Luca en Mica laten zich het beste omschrijven als een drijvende tuinkamer waarbij het contact met het water optimaal is door het lage terras en de grote raampartijen. Op de bovenverdieping is een kas gerealiseerd die een prachtig uitzicht op het polderlandschap biedt. De van hout opgetrokken woning is circulair gebouwd door slim gebruik te maken van grondstoffen en materialen die hergebruikt kunnen worden.

Greenhouse Luca en Mica zijn voorzien van een badkamer, slaapkamer met een 2-persoonsbed, aparte toiletruimte, woonkamer (met een slaapbank voor eventueel een derde persoon), keuken (koelkast, magnetron, elektrische kooplaat, koffiezetapparaat, waterkoker), terras begane grond, dakterras met kas.

Binnenkort komen nog twee accommodaties voor de verhuur beschikbaar. Greenhouse Clematis en Helleborus zijn qua grootte en indeling vergelijkbaar met Rudbeckia.

Meer informatie over overnachten op een unieke locatie in het Groene Hart vindt u hier.

Overnachten op de Proeftuin