De startdatum van BUCK Bar.Kitchen is bekend!

7 januari 2021

Na lang wachten kunnen wij eindelijk het bijzondere moment vertellen:
De startdatum van BUCK Bar.Kitchen staat op 6 april 2021.

Van de eerste paal op 22 juli 2020 is niets meer te zien. De buitenmuren staan en zijn afgewerkt! Stuk voor stuk zijn de zwarte latjes aan de buitenkant vast geschroefd. Alle voorbereidingen voor de toiletten en keuken zijn getroffen. Het gebouw komt prachtig tot zijn recht in de bijzondere en rustige omgeving.

De plannen: ‘hoe BUCK er van de binnenkant komt uit te zien’ zijn gemaakt.
Bij BUCK Bar.Kitchen staan natuur, sfeer en het gebruik van streek producten met een verhaal centraal. Dit is niet alleen terug te vinden in de gerechten die zij gaan serveren maar ook in het interieur van het restaurant.

Zo kent het restaurant verschillende ruimtes zoals De Stormkamer, waar u stijlvol, stoer en innovatief kunt vergaderen. De Tuinkamer, die u kunt gebruiken als directiekamer, kantoor-voor-een-dag of vergaderruimte, waar groen en inspiratie terugkomen. De ruimte genaamd Lokaal.04, sfeervol en lokaal waar u kennis kunt maken met het nieuwe vergaderen. Al met al zorgen deze ruimtes voor succesvolle en inspirerende bijeenkomsten.

Natuurlijk is BUCK Bar.Kitchen veel meer dan een prachtig vergaderlocatie en kunt u ook voor een mooi en hoogwaardig diner, borrel of koffie terecht op elk moment van de dag.

Wilt u een voorproefje zien? Kijk dan naar de foto’s onder dit bericht.
Natuurlijk is het in het echt veel mooier. Wij hopen u dan ook na 6 april op de Proeftuin te zien, want daar is BUCK Bar.Kitchen gevestigd.

BUCK Bar.Kitchen en zijn nieuwe enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. 
Neem dan een kijkje op de website van BUCK Bar.Kitchen en we zien u graag vanaf 6 april.

 

 

 

De startdatum van BUCK Bar.Kitchen is bekend!