AFGELAST! Ambachtenmarkt op de Proeftuin van Holland

12 maart 2020

Helaas is de Ambachtenmarkt die op 13 april 2020 zou plaatsvinden op de Proeftuin van Holland afgelast i.v.m. het Coronavirus. Er is geen alternatieve datum voor het evenement.

Een aantal ondernemers, gevestigd op de Proeftuin van Holland, slaan dit jaar weer de handen ineen om de Ambachtenmarkt te organiseren. ‘’Vorig jaar werd de Ambachtenmarkt voor het eerst gehouden en lieten een aantal ambachtslieden hun specialistische werk zien, waar het publiek heel enthousiast over was.’’ aldus Desiree Niesing van Streekwinkel De Proeftuin en Theeschenkerij Proef de Tuin. Samen met de onderneemsters van de winkel BuitenRuimte organiseert zij dit jaar de Ambachtenmarkt op Tweede Paasdag, maandag 13 april 2020.

Ambachten
Met veel enthousiasme staat een groot aantal ambachtslieden op 13 april klaar om hun specialistische werk te tonen aan het publiek door middel van demonstraties en ambachtelijke producten. Het publiek kan ambachten zoals het spinnen van wol, het enten en zetten van planten, smeden, hout bewerken, weven, zalm roken en nog veel meer zien tijdens de Ambachtenmarkt.

Bezoeken & informatie
Gratis toegang tot het evenement, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, 2771 XV Boskoop. Meer informatie over het evenement is te vinden in de agenda.

AFGELAST! Ambachtenmarkt op de Proeftuin van Holland