13 apr

Ambachtenmarkt

Op Tweede Paasdag, 13 april 2020, wordt er opnieuw een Ambachtenmarkt georganiseerd op de Proeftuin van Holland. Er zijn die dag verschillende oude en nieuwe ambachten te zien, er worden demonstraties gegeven en er zijn ambachtelijke producten te koop.

Een groot aantal ambachtslieden laten tijdens de markt hun specialistische werk zien. Ambachten die je tegenkomt zijn onder andere smeden, spinnen, hout draaien, zalm roken, weven en nog veel meer.

Bezoek gratis de Ambachtenmarkt! Bij mooi is de Ambachtenmarkt te vinden op de prachtige buitenlocatie van de Proeftuin van Holland, waar je ook op het terras terecht kunt voor een hapje en een drankje bij Theeschenkerij Proef de Tuin. Bij minder weer wordt de markt binnen gehouden. Voor jong en oud is er van alles te beleven op de Ambachtenmarkt!

Datum
13 april 2020 – 10.00 tot 17.00 uur (2e Paasdag) – gratis toegang

Locatie
Proeftuin van Holland

Inschrijving deelname
Heb je zelf een ambacht dat je wilt laten zien tijdens de Ambachtsmarkt? Een tafel of grondplaats wordt gratis ter beschikking gesteld. Wel kun je voor €10,- een lunchpakket bestellen met onbeperkte koffie en thee. Interesse? Meld je dan aan via de mail info@proefdetuin.com.

Informatie
Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur een mail naar info@proefdetuin.com.