home zoek
zoeken

Welkom op de website van de Proeftuin van Holland 

 

Gelegen in het Groene Hart van Nederland, centraal tussen de grote steden, vindt u hier een unieke locatie voor uw recreatieve en natuureducatieve activiteiten. Boskoop, van oudsher hét centrum voor de sierteeltsector, herbergt dit project. De Proeftuin van Holland is een informatief en educatief centrum voor én over de sierteeltsector voor professioneel gebruik en met recreatieve mogelijkheden voor de consument.

De Proeftuin van Holland biedt u de kans te genieten van rust en natuur. Alleen, met het gezin, uw bedrijf, vriendengroep of familie. De speciaal ontwikkelde routes in de omgeving geven u de kans het gebied te verkennen; lopend, met de fiets of over het water. De sortimentstuin 'Harry van de Laar' is dagelijks vrij toegankelijk voor publiek van zonsopgang tot zonsondergang.

Meer informatie over deze en andere activiteiten van de Proeftuin van Holland zijn terug te vinden op deze website. Op deze site kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken en een kleine impressie van de locatie opdoen. Uiteraard haalt dit ‘voorproefje’ het niet bij een echt bezoek…

Bekijk de folder